Szolgáltatásaink:eskuvoiszertartas

  • Esküvői szertartás
  • Lakodalmak
  • Családi esemélyek, születésnapok
  • Szalonzene, tematikus esték
  • Szalagavatók
  • Gyerekműsor (interaktív, mesés, stb...)
  • Céges bulik, karaoke
  • Rendezvények hangosítása
  • Műsorvezetés, konferanszié

A komplett hangszer-fény-effekt-hangtechnikai háttér, igény szerint variálható és módosítható. Pár extra „kütyünk”: buborék gép, füstgép, "felhő képző" gép (lowfog), gejzír effekt, gobó-projektor, színes led reflektorok, robotlámpák, UV fények, lézerek és még sok más.

Újdonságaink

Folyamatosan bővülő széles repertoár. Ahogy napjaink legújabb slágerei felé, úgy a régi, örökzöldek irányában is tágítjuk, szélesítjük a lefedettséget. Nem csak számok terén újítunk, hanem hangszerpark illetve hangtechnikai felszerelések skálája is bővül, fejlődik.

 goboo

Egyedi GOBO és Falszínezésf falszinezes

Szívesen látnátok saját monogrammotokat a táncparkett közepén, a falakon vagy esetleg a mennyezeten csillagok között? Tervezzetek bármilyen mintát, motívumot akár színekkel, mi legyártjuk. Ha kicsit egyszerű a terem, vagy csak feldobnátok a dekort, a falak mentén elhelyezett, vezérelhető fényeink az esti tánc idején is különleges hangulatot teremtenek.

 

 

HUNENGCeremóniamesteri szolgálat

Mindegy, hogy klasszikus, egyedi, modern, elegáns, vagy házibuli hangulatú lagziban gondolkodtok, szinte biztos vagyok abban, hogy felejthetetlen esküvőt szeretnétek, ahol minden gördülékenyen megy. A násznép irányítása, a szolgáltatók informálása, a jó hangulat fenntartása, a program megtervezése és kivitelezése külön embert kíván. Feladatom, hogy a közös tervezés után úgy koordináljam az eseményt, hogy a násznép és ti is önfeledten élvezhessétek életetek legszebb napjának minden pillanatát. Bővebben ITT.

 

szertartasV

Esküvői szertartásra

    Szíves figyelmetekbe ajánljuk kifejezetten polgári szertartáshoz összeállítható műsorunkat! Nincs meghatóbb és felemelőbb annál, mikor CD lejátszó helyett egy szál akusztikus gitár énekkel élőben szólal meg és így csendülnek fel az alkalomhoz illő dallamok.

 

   A szertartás helyszínének kiválasztásakor NEM lehet akadály a hangosítás. Akár egy közeli tópart, egy feldíszített fillagória egy kis szigeten vagy akár egy búzatábla közepe, akumlátoros hangfallal és nagy hatótávú vezetéknélküli mikrofonnal felvértezve bárhol helyt állunk!

karaoke

 

 

Egy kis KARAOKE:

Vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok, hatalmas repertoár és projektor a dalolni vágyó pacsirták számára. Sőt igény esetén még hang-felvétellel is kérhető!

 

Táncoljatok a felhők között!

Az esküvő legszebb pillanatihoz, a nyitótánchoz vagy épp a gyertyafénykeringőhöz EGYEDÜLÁLLÓ látvány kínálunk, mely mellett különleges képek és videók készülhetnek Rólatok! Garantáltan varázslatos élményben lesz részetek.

TANIEC W CHMURACH DEKORACJA WIATEM QUARTET Z KOA Speciális nehézfüstgép használatával idézzük elő ezt az effeket, mely során a füst a föld közelében marad, így nem emelkedik fel a teremben (mint a hagyományos füstgép esetében). Abban az esetben, ha a helyszínen nem engedi a szárazjég (szilárd CO2) használatát, akkor sima jégkockával is lehet üzemelni a gépet kisebb hatásfokkal. 

Szemelyesenonnek megtanulas

Személyesen Önnek/Neked

Félsz, hogy nem tudjuk kedvenc számodat? Ne habozz megosztani velünk. Amennyiben időben jelzitek felénk, nincs olyan dal, amit ne tudnánk megvalósítani élőben!

 

Minőség garancia!

minoseg garancia 2 pngSzámunkra nagyon fontosak a visszajelzések illetve az elégedett ügyfelek. Zenekarunk a kezdetektől fogva „szájhagyomány” útján jut el egyre távolabbi helyszínekre is. Eddig bátran jelenthetjük a 100%os elégedettségi rátát, melyen nem áll módunkban változtatni. Épp ezért az ellenszolgáltatás értékét előre SOSEM kérjük, vagy fogadjuk el. Bízunk benne, hogy Te is megtapasztalhatod a „Paraday-élményt”.

 

Széles repertoár

Végig böngésznini a teljes számlistánkat szép feladat, nem csoda, hisz foylamatosan bővítjük. Megtalálhatóak a legújabb- és a retro magyar és külföldi slágerek, sváb és egyéb nemzetiségi dalok, filmzenék, keringők, latin-amerikai zenék, rock'n'roll-ok gyerekzenék, musical-ek, és persze a jó "öreg" lakodalmas muzsikák és csárdások.  repertoar

Nemzetközi repertoárunk is igen jelentős: orosz, német, francia, angol, amerikai, japán, spanyol, olasz, szerb, horvát de még cseh számokra is kiterjed. Emellett persze hazai repertoár a legszélesebb. A REPERTOÁR menüpont alatt találtok egy részletes felsorolást. Természetesen bármilyen dalt megtanulunk, amely esetleg nem szerepel a repertoárunkban, amennyiben a megrendelőnknek ez a kívánsága.